k've on äskettäin huomannut, että jotkut lukijat Suomessa. Niille teistä, jotka puhui minulle, annoin itseni kuvitella. Nimeni on Jim Rousch. Olen kotoisin esikaupunkialueella Los Angeles, Kalifornia, mutta tällä hetkellä asuu lähiössä Denver. Iässä kolmentoista I kapinoi keino pelastaa minut auktoriteettihahmoja jotka eivät ymmärrä tai välitä minun oppimista. Perustin heavy metal bändi 1985-1987 olin laulaja ja komppikitaristi. Minun sanoitukset ja melodiat tuovat mieleen varhaisen Black Sabbathin, sävelletty tekstien vihamielisiä protestina Reaganin - kukaan odottaa 15-vuotiaan. Aloitin vuonna 1992 demokraattisen presidenttikampanjoissa ja lausunnon kappaletta signaalin Santa Clarita, Kalifornia julkaistu teos. Olen myös työskennellyt jonkun autismin lähes kymmenen vuotta; Se opettaa sosiaalisia taitoja ja suojelee sinua suvaitsemattomuutta. Rakastan vihasin American konservatiivit, koska he eivät näe, kuinka suuria ne ovat koskaan lähtenyt sinua. On todella ilo altistamaan kiihkoilua, tekopyhyyden ja tyhmyys. Konservatiivit ovat helppo tuhota, ja tiedän, että tuhoan kun ne harjoittavat tai kognitiivista ristiriitaa henkilökohtaisia ​​hyökkäyksiä. Päätavoite tällä sivustolla on joka on laskenut apua roistot, bigots, aaseja. Tiedäthän, konservatiivinen! Koska minulla ei ole kaikkia tietoja minun täytyy kiinnittää huomiota tilanteisiin, ja toivon, että joku voi auttaa lähellä. Olen myös kommentoida päivän tapahtumista, joten pyydän kuka tahansa sosiaalinen paha, jota täytyy suojella minua onderdrukken@yahoo.com vapaus yhteydessä. Vaikka et voi olla ratkaisu ongelmaan, voin kirjoittaa siitä siinä toivossa, että joku on omalla alueella. Minun erikoisuus on auttaa ihmisiä Kehitysvammaisten, koska minulla on vakavia aivovaurio aiheuttamia aivokalvontulehdus, jota ostetaan 1971st Olen valmistunut psykologian yliopistossa Phoenix ja aion ansaita kasvatustieteiden maisteri. En ole tyypillinen amerikkalainen. En tiedä olen tekemässä tutkimusta ja olen ylpeä työstäni. Jos olen väärässä, otan vastuun ja pyydän olevan kunnossa. Mitä tapahtuu, että minulla on lähteitä ja vastustajani soittaa maapallolla. Ja tietysti myös potkut, koska ne ovat. Niin tapahtui. Kerro minulle, mitä valtion tulet, joten voit tutkia heidän kulttuuriaan ja tämän vastauksen.

 

k've on äskettäin huomannut, että jotkut lukijat Suomessa. Niille teistä, jotka puhui minulle, annoin itseni kuvitella. Nimeni on Jim Rousch. Olen kotoisin esikaupunkialueella Los Angeles, Kalifornia, mutta tällä hetkellä asuu lähiössä Denver. Iässä kolmentoista I kapinoi keino pelastaa minut auktoriteettihahmoja jotka eivät ymmärrä tai välitä minun oppimista. Perustin heavy metal bändi 1985-1987 olin laulaja ja komppikitaristi. Minun sanoitukset ja melodiat tuovat mieleen varhaisen Black Sabbathin, sävelletty tekstien vihamielisiä protestina Reaganin - kukaan odottaa 15-vuotiaan. Aloitin vuonna 1992 demokraattisen presidenttikampanjoissa ja lausunnon kappaletta signaalin Santa Clarita, Kalifornia julkaistu teos. Olen myös työskennellyt jonkun autismin lähes kymmenen vuotta; Se opettaa sosiaalisia taitoja ja suojelee sinua suvaitsemattomuutta. Rakastan vihasin American konservatiivit, koska he eivät näe, kuinka suuria ne ovat koskaan lähtenyt sinua. On todella ilo altistamaan kiihkoilua, tekopyhyyden ja tyhmyys. Konservatiivit ovat helppo tuhota, ja tiedän, että tuhoan kun ne harjoittavat tai kognitiivista ristiriitaa henkilökohtaisia ​​hyökkäyksiä. Päätavoite tällä sivustolla on joka on laskenut apua roistot, bigots, aaseja. Tiedäthän, konservatiivinen! Koska minulla ei ole kaikkia tietoja minun täytyy kiinnittää huomiota tilanteisiin, ja toivon, että joku voi auttaa lähellä. Olen myös kommentoida päivän tapahtumista, joten pyydän kuka tahansa sosiaalinen paha, jota täytyy suojella minua onderdrukken@yahoo.com vapaus yhteydessä. Vaikka et voi olla ratkaisu ongelmaan, voin kirjoittaa siitä siinä toivossa, että joku on omalla alueella. Minun erikoisuus on auttaa ihmisiä Kehitysvammaisten, koska minulla on vakavia aivovaurio aiheuttamia aivokalvontulehdus, jota ostetaan 1971st Olen valmistunut psykologian yliopistossa Phoenix ja aion ansaita kasvatustieteiden maisteri. En ole tyypillinen amerikkalainen. En tiedä olen tekemässä tutkimusta ja olen ylpeä työstäni. Jos olen väärässä, otan vastuun ja pyydän olevan kunnossa. Mitä tapahtuu, että minulla on lähteitä ja vastustajani soittaa maapallolla. Ja tietysti myös potkut, koska ne ovat. Niin tapahtui. Kerro minulle, mitä valtion tulet, joten voit tutkia heidän kulttuuriaan ja tämän vastauksen.

 

k've on äskettäin huomannut, että jotkut lukijat Suomessa. Niille teistä, jotka puhui minulle, annoin itseni kuvitella. Nimeni on Jim Rousch. Olen kotoisin esikaupunkialueella Los Angeles, Kalifornia, mutta tällä hetkellä asuu lähiössä Denver. Iässä kolmentoista I kapinoi keino pelastaa minut auktoriteettihahmoja jotka eivät ymmärrä tai välitä minun oppimista. Perustin heavy metal bändi 1985-1987 olin laulaja ja komppikitaristi. Minun sanoitukset ja melodiat tuovat mieleen varhaisen Black Sabbathin, sävelletty tekstien vihamielisiä protestina Reaganin - kukaan odottaa 15-vuotiaan. Aloitin vuonna 1992 demokraattisen presidenttikampanjoissa ja lausunnon kappaletta signaalin Santa Clarita, Kalifornia julkaistu teos. Olen myös työskennellyt jonkun autismin lähes kymmenen vuotta; Se opettaa sosiaalisia taitoja ja suojelee sinua suvaitsemattomuutta. Rakastan vihasin American konservatiivit, koska he eivät näe, kuinka suuria ne ovat koskaan lähtenyt sinua. On todella ilo altistamaan kiihkoilua, tekopyhyyden ja tyhmyys. Konservatiivit ovat helppo tuhota, ja tiedän, että tuhoan kun ne harjoittavat tai kognitiivista ristiriitaa henkilökohtaisia ​​hyökkäyksiä. Päätavoite tällä sivustolla on joka on laskenut apua roistot, bigots, aaseja. Tiedäthän, konservatiivinen! Koska minulla ei ole kaikkia tietoja minun täytyy kiinnittää huomiota tilanteisiin, ja toivon, että joku voi auttaa lähellä. Olen myös kommentoida päivän tapahtumista, joten pyydän kuka tahansa sosiaalinen paha, jota täytyy suojella minua onderdrukken@yahoo.com vapaus yhteydessä. Vaikka et voi olla ratkaisu ongelmaan, voin kirjoittaa siitä siinä toivossa, että joku on omalla alueella. Minun erikoisuus on auttaa ihmisiä Kehitysvammaisten, koska minulla on vakavia aivovaurio aiheuttamia aivokalvontulehdus, jota ostetaan 1971st Olen valmistunut psykologian yliopistossa Phoenix ja aion ansaita kasvatustieteiden maisteri. En ole tyypillinen amerikkalainen. En tiedä olen tekemässä tutkimusta ja olen ylpeä työstäni. Jos olen väärässä, otan vastuun ja pyydän olevan kunnossa. Mitä tapahtuu, että minulla on lähteitä ja vastustajani soittaa maapallolla. Ja tietysti myös potkut, koska ne ovat. Niin tapahtui. Kerro minulle, mitä valtion tulet, joten voit tutkia heidän kulttuuriaan ja tämän vastauksen.

 

k've on äskettäin huomannut, että jotkut lukijat Suomessa. Niille teistä, jotka puhui minulle, annoin itseni kuvitella. Nimeni on Jim Rousch. Olen kotoisin esikaupunkialueella Los Angeles, Kalifornia, mutta tällä hetkellä asuu lähiössä Denver. Iässä kolmentoista I kapinoi keino pelastaa minut auktoriteettihahmoja jotka eivät ymmärrä tai välitä minun oppimista. Perustin heavy metal bändi 1985-1987 olin laulaja ja komppikitaristi. Minun sanoitukset ja melodiat tuovat mieleen varhaisen Black Sabbathin, sävelletty tekstien vihamielisiä protestina Reaganin - kukaan odottaa 15-vuotiaan. Aloitin vuonna 1992 demokraattisen presidenttikampanjoissa ja lausunnon kappaletta signaalin Santa Clarita, Kalifornia julkaistu teos. Olen myös työskennellyt jonkun autismin lähes kymmenen vuotta; Se opettaa sosiaalisia taitoja ja suojelee sinua suvaitsemattomuutta. Rakastan vihasin American konservatiivit, koska he eivät näe, kuinka suuria ne ovat koskaan lähtenyt sinua. On todella ilo altistamaan kiihkoilua, tekopyhyyden ja tyhmyys. Konservatiivit ovat helppo tuhota, ja tiedän, että tuhoan kun ne harjoittavat tai kognitiivista ristiriitaa henkilökohtaisia ​​hyökkäyksiä. Päätavoite tällä sivustolla on joka on laskenut apua roistot, bigots, aaseja. Tiedäthän, konservatiivinen! Koska minulla ei ole kaikkia tietoja minun täytyy kiinnittää huomiota tilanteisiin, ja toivon, että joku voi auttaa lähellä. Olen myös kommentoida päivän tapahtumista, joten pyydän kuka tahansa sosiaalinen paha, jota täytyy suojella minua onderdrukken@yahoo.com vapaus yhteydessä. Vaikka et voi olla ratkaisu ongelmaan, voin kirjoittaa siitä siinä toivossa, että joku on omalla alueella. Minun erikoisuus on auttaa ihmisiä Kehitysvammaisten, koska minulla on vakavia aivovaurio aiheuttamia aivokalvontulehdus, jota ostetaan 1971st Olen valmistunut psykologian yliopistossa Phoenix ja aion ansaita kasvatustieteiden maisteri. En ole tyypillinen amerikkalainen. En tiedä olen tekemässä tutkimusta ja olen ylpeä työstäni. Jos olen väärässä, otan vastuun ja pyydän olevan kunnossa. Mitä tapahtuu, että minulla on lähteitä ja vastustajani soittaa maapallolla. Ja tietysti myös potkut, koska ne ovat. Niin tapahtui. Kerro minulle, mitä valtion tulet, joten voit tutkia heidän kulttuuriaan ja tämän vastauksen.
Advertisements

https://www.instagram.com/rouschjim/

Like this:

Like Loading...
Posted in Uncategorized5 Comments

5 thoughts on “Welcome Finland, And I Hope I Got All of this Right!

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So nice to search out somebody with some authentic thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this website is one thing that’s needed on the web, somebody with a little bit originality. helpful job for bringing one thing new to the web!

  2. You will find undoubtedly a great deal of particulars like that to take into consideration. That’s a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are actually questions like the one you bring up where the most vital factor will probably be operating in honest excellent faith. I don?t know if ideal practices have emerged around things like that, but I’m confident that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

  3. Normally I do not read article on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, quite great post.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: