Posted on

Naar Mijn lezers in Nederland

 

 

Ik heb onlangs opgemerkt dat ik enkele lezers in Nederland heb. Voor degenen onder jullie, die mij hebben gestruikeld, laat me alsjeblieft me voorstellen.

Mijn naam is Jim Rousch. Ik kom oorspronkelijk uit de buitenwijken van Los Angeles, Californië, maar ik woon momenteel in de voorsteden Denver.

Op de leeftijd van dertien werd ik opstandig op een manier om mezelf te redden van gezagsfiguren die mij niet begrepen of verzorgd waren over mijn leerstoornissen. Ik stichtte samen met een heavy metal band waarin ik 1985 tot 1987 de hoofdzanger en ritme gitarist was. Mijn teksten en melodieën herinnerden aan de vroege Black Sabbath, omdat ik vijandige protestteksten tegen de Reagan-administratie componeerde – die niemand zou hebben Verwacht van een 15-jarige.

Ik begon in 1992 voor Democratische presidentiële campagnes te werken en publiceerde opinie stukken voor The Signal in Santa Clarita, Californië. Ik heb ook bijna tien jaar met iemand met autisme gewerkt; Leert hem sociale vaardigheden en beschermt hem tegen bigotry.

Ik hou ervan om gehaat te worden door Amerikaanse conservatieven omdat ze nooit falen laten zien hoe groot ze zijn. Het is echt een genoegen om hun bigotry, hun hypocrisie en hun domheid bloot te stellen. Conservatieven zijn makkelijk te vernietigen en ik weet dat ik ze vernietig heb wanneer ze zich bezighouden met persoonlijke aanvallen of cognitieve dissonantie.

Een van de belangrijkste doeleinden van deze site is om mensen te helpen die worden gedood door bullies, bigots, jackasses. U weet, CONSERVATIEF!

Aangezien ik niet alomvattend ben, doe ik aandacht aan situaties en hoop dat iemand in de buurt kan helpen. Ik geef ook commentaar op de gebeurtenissen van de dag, dus ik nodig iedereen uit die een sociaal kwaad heeft waarvan ik beschermd moet worden om contact met me op vrijheid te onderdrukken@yahoo.com. Terwijl ik misschien niet de oplossing voor uw probleem heb, kan ik erover schrijven, in de hoop dat iemand bij jou in de buurt staat.

Mijn specialiteit is het helpen van mensen met ontwikkelingsstoornissen, want ik heb ernstige hersenschade van meningitis die ik in 1971 verworven heb.

Ik ben een afgestudeerde psychologie aan de Universiteit van Phoenix en ik zal een master in Education verwerven.

Ik ben niet de typische Amerikaan. Wat ik niet weet, doe ik onderzoek en ik ben trots op mijn werk. Als ik me vergis, neem ik er verantwoordelijkheid voor en vraag het recht te stellen. Wat er wel gebeurt, is dat ik mijn bronnen noem en mijn tegenstanders in het vuil laten. En natuurlijk schop ik ze als ze zijn. Dat is wat er gebeurt.

Vertel me alsjeblieft welke provincie u vandaan komt, zodat ik uw cultuur kan onderzoeken en daarover antwoord geven.

 

Dank je,

Jim Rousch

Um … is er iemand met de naam Van Bogardess? Ik vraag me af, omdat mijn moeder’s achternaam Bogard was en dat was verkort van Van Bogardess. Ik denk dat ze in de 1600’s naar Amerika kwamen.

Als iemand het weet, bedankt.

Advertisements

3 thoughts on “Naar Mijn lezers in Nederland

  1. It’s really a nice and helpful piece of info. I am glad that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

    1. Anytime.

  2. Greetings from Idaho! I’m bored to tears at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I love the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, great blog!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.