k've har for nylig bemærket, at nogle læsere i Danmark. For dem af jer, der talte til mig, jeg lod mig forestille sig. Mit navn er Jim Rousch. Jeg er oprindeligt fra forstæderne til Los Angeles, Californien, men i øjeblikket bor i en forstad til Denver. I en alder af tretten oprør jeg på en måde at redde mig fra tallene myndighed, der ikke forstår eller bekymrer sig om min læring. Jeg etablerede et heavy metal band sammen 1985-1987 Jeg var sangeren og rytme guitarist. Mine tekster og melodier, der minder tidlig Black Sabbath, komponeret til tekster fjendtlig protest mod Reagan-administrationen - ingen ville forvente fra en 15-årig. Jeg startede i 1992 for de demokratiske præsidentkandidat kampagner og meningsdannere stykker for signalet i Santa Clarita, publiceret Californien arbejde. Jeg arbejdede også med en person med autisme næsten ti år; Den lærer sociale færdigheder og beskytter dig mod intolerance. Jeg elsker hadet af amerikanske konservative, fordi de ikke kan se, hvor store de er aldrig forladt dig. Det er virkelig en fornøjelse at eksponere deres bigotteri, hykleri og dumhed. Konservative er nemme at ødelægge, og ved, at jeg ødelægger Når de udøver eller kognitiv dissonans i personlige angreb. Et vigtigt mål for denne hjemmeside er den, der er faldet til hjælp fra bøller, snæversynede, æsler. Du ved, konservativ! Da jeg ikke har alle de oplysninger, jeg har brug for at være opmærksom på situationer, og jeg håber, at nogen kan hjælpe nærheden. Jeg også kommentere begivenhederne i dag, så jeg invitere alle, der har et socialt onde, der skal beskyttes mig onderdrukken@yahoo.com Frihed i forbindelse. Selv hvis du ikke kan have løsningen på dit problem, kan jeg skrive om det i håb om, at nogen er i dit område. Mit speciale er at hjælpe mennesker med udviklingsforstyrrelser, fordi jeg har svær hjerneskade forårsaget af meningitis, som jeg købte i 1971. Jeg er en kandidat i psykologi ved University of Phoenix og jeg vil tjene en Master of Education. Jeg er ikke den typiske amerikanske. Jeg ved ikke, jeg laver forskning, og jeg er stolt af mit arbejde. Hvis jeg tager fejl, vil jeg tage ansvar og bede om at være fint. Hvad der sker, er, at jeg har mine kilder og mine modstandere kalder på Jorden. Og selvfølgelig har vi sparket også som de er. Det er, hvad der skete. Fortæl mig, hvilken tilstand du kommer fra, så du kan undersøge deres kultur og til dette svar.

 

k've har for nylig bemærket, at nogle læsere i Danmark. For dem af jer, der talte til mig, jeg lod mig forestille sig. Mit navn er Jim Rousch. Jeg er oprindeligt fra forstæderne til Los Angeles, Californien, men i øjeblikket bor i en forstad til Denver. I en alder af tretten oprør jeg på en måde at redde mig fra tallene myndighed, der ikke forstår eller bekymrer sig om min læring. Jeg etablerede et heavy metal band sammen 1985-1987 Jeg var sangeren og rytme guitarist. Mine tekster og melodier, der minder tidlig Black Sabbath, komponeret til tekster fjendtlig protest mod Reagan-administrationen - ingen ville forvente fra en 15-årig. Jeg startede i 1992 for de demokratiske præsidentkandidat kampagner og meningsdannere stykker for signalet i Santa Clarita, publiceret Californien arbejde. Jeg arbejdede også med en person med autisme næsten ti år; Den lærer sociale færdigheder og beskytter dig mod intolerance. Jeg elsker hadet af amerikanske konservative, fordi de ikke kan se, hvor store de er aldrig forladt dig. Det er virkelig en fornøjelse at eksponere deres bigotteri, hykleri og dumhed. Konservative er nemme at ødelægge, og ved, at jeg ødelægger Når de udøver eller kognitiv dissonans i personlige angreb. Et vigtigt mål for denne hjemmeside er den, der er faldet til hjælp fra bøller, snæversynede, æsler. Du ved, konservativ! Da jeg ikke har alle de oplysninger, jeg har brug for at være opmærksom på situationer, og jeg håber, at nogen kan hjælpe nærheden. Jeg også kommentere begivenhederne i dag, så jeg invitere alle, der har et socialt onde, der skal beskyttes mig onderdrukken@yahoo.com Frihed i forbindelse. Selv hvis du ikke kan have løsningen på dit problem, kan jeg skrive om det i håb om, at nogen er i dit område. Mit speciale er at hjælpe mennesker med udviklingsforstyrrelser, fordi jeg har svær hjerneskade forårsaget af meningitis, som jeg købte i 1971. Jeg er en kandidat i psykologi ved University of Phoenix og jeg vil tjene en Master of Education. Jeg er ikke den typiske amerikanske. Jeg ved ikke, jeg laver forskning, og jeg er stolt af mit arbejde. Hvis jeg tager fejl, vil jeg tage ansvar og bede om at være fint. Hvad der sker, er, at jeg har mine kilder og mine modstandere kalder på Jorden. Og selvfølgelig har vi sparket også som de er. Det er, hvad der skete. Fortæl mig, hvilken tilstand du kommer fra, så du kan undersøge deres kultur og til dette svar.

 

k've har for nylig bemærket, at nogle læsere i Danmark. For dem af jer, der talte til mig, jeg lod mig forestille sig. Mit navn er Jim Rousch. Jeg er oprindeligt fra forstæderne til Los Angeles, Californien, men i øjeblikket bor i en forstad til Denver. I en alder af tretten oprør jeg på en måde at redde mig fra tallene myndighed, der ikke forstår eller bekymrer sig om min læring. Jeg etablerede et heavy metal band sammen 1985-1987 Jeg var sangeren og rytme guitarist. Mine tekster og melodier, der minder tidlig Black Sabbath, komponeret til tekster fjendtlig protest mod Reagan-administrationen - ingen ville forvente fra en 15-årig. Jeg startede i 1992 for de demokratiske præsidentkandidat kampagner og meningsdannere stykker for signalet i Santa Clarita, publiceret Californien arbejde. Jeg arbejdede også med en person med autisme næsten ti år; Den lærer sociale færdigheder og beskytter dig mod intolerance. Jeg elsker hadet af amerikanske konservative, fordi de ikke kan se, hvor store de er aldrig forladt dig. Det er virkelig en fornøjelse at eksponere deres bigotteri, hykleri og dumhed. Konservative er nemme at ødelægge, og ved, at jeg ødelægger Når de udøver eller kognitiv dissonans i personlige angreb. Et vigtigt mål for denne hjemmeside er den, der er faldet til hjælp fra bøller, snæversynede, æsler. Du ved, konservativ! Da jeg ikke har alle de oplysninger, jeg har brug for at være opmærksom på situationer, og jeg håber, at nogen kan hjælpe nærheden. Jeg også kommentere begivenhederne i dag, så jeg invitere alle, der har et socialt onde, der skal beskyttes mig onderdrukken@yahoo.com Frihed i forbindelse. Selv hvis du ikke kan have løsningen på dit problem, kan jeg skrive om det i håb om, at nogen er i dit område. Mit speciale er at hjælpe mennesker med udviklingsforstyrrelser, fordi jeg har svær hjerneskade forårsaget af meningitis, som jeg købte i 1971. Jeg er en kandidat i psykologi ved University of Phoenix og jeg vil tjene en Master of Education. Jeg er ikke den typiske amerikanske. Jeg ved ikke, jeg laver forskning, og jeg er stolt af mit arbejde. Hvis jeg tager fejl, vil jeg tage ansvar og bede om at være fint. Hvad der sker, er, at jeg har mine kilder og mine modstandere kalder på Jorden. Og selvfølgelig har vi sparket også som de er. Det er, hvad der skete. Fortæl mig, hvilken tilstand du kommer fra, så du kan undersøge deres kultur og til dette svar.

 

k've har for nylig bemærket, at nogle læsere i Danmark. For dem af jer, der talte til mig, jeg lod mig forestille sig. Mit navn er Jim Rousch. Jeg er oprindeligt fra forstæderne til Los Angeles, Californien, men i øjeblikket bor i en forstad til Denver. I en alder af tretten oprør jeg på en måde at redde mig fra tallene myndighed, der ikke forstår eller bekymrer sig om min læring. Jeg etablerede et heavy metal band sammen 1985-1987 Jeg var sangeren og rytme guitarist. Mine tekster og melodier, der minder tidlig Black Sabbath, komponeret til tekster fjendtlig protest mod Reagan-administrationen - ingen ville forvente fra en 15-årig. Jeg startede i 1992 for de demokratiske præsidentkandidat kampagner og meningsdannere stykker for signalet i Santa Clarita, publiceret Californien arbejde. Jeg arbejdede også med en person med autisme næsten ti år; Den lærer sociale færdigheder og beskytter dig mod intolerance. Jeg elsker hadet af amerikanske konservative, fordi de ikke kan se, hvor store de er aldrig forladt dig. Det er virkelig en fornøjelse at eksponere deres bigotteri, hykleri og dumhed. Konservative er nemme at ødelægge, og ved, at jeg ødelægger Når de udøver eller kognitiv dissonans i personlige angreb. Et vigtigt mål for denne hjemmeside er den, der er faldet til hjælp fra bøller, snæversynede, æsler. Du ved, konservativ! Da jeg ikke har alle de oplysninger, jeg har brug for at være opmærksom på situationer, og jeg håber, at nogen kan hjælpe nærheden. Jeg også kommentere begivenhederne i dag, så jeg invitere alle, der har et socialt onde, der skal beskyttes mig onderdrukken@yahoo.com Frihed i forbindelse. Selv hvis du ikke kan have løsningen på dit problem, kan jeg skrive om det i håb om, at nogen er i dit område. Mit speciale er at hjælpe mennesker med udviklingsforstyrrelser, fordi jeg har svær hjerneskade forårsaget af meningitis, som jeg købte i 1971. Jeg er en kandidat i psykologi ved University of Phoenix og jeg vil tjene en Master of Education. Jeg er ikke den typiske amerikanske. Jeg ved ikke, jeg laver forskning, og jeg er stolt af mit arbejde. Hvis jeg tager fejl, vil jeg tage ansvar og bede om at være fint. Hvad der sker, er, at jeg har mine kilder og mine modstandere kalder på Jorden. Og selvfølgelig har vi sparket også som de er. Det er, hvad der skete. Fortæl mig, hvilken tilstand du kommer fra, så du kan undersøge deres kultur og til dette svar.
Advertisements

https://www.instagram.com/rouschjim/

Like this:

Like Loading...
Posted in Uncategorized5 Comments

5 thoughts on “Danmark!

  1. you are really a good webmaster. The web site loading speed is incredible. It seems that you’re doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you’ve done a fantastic job on this topic!

    1. By the way, please give the information on this site to someone you know who needs help.

      I’m not a lawyer (more like Judas Priest, if you take my meaning and know which song I’m referring to), but people who have no hope need to know that someone gives a shit and will try to fight for them.

      My yahoo address is freedomfortheoppressed@yahoo.com.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: